London 2012

Kapás országos csúccsal hatodik 800 gyorson

Kapás Boglárka 8:23.89 perces új országos csúccsal a hatodik helyen végzett 800 méteres gyorsúszásban pénteken a londoni olimpián.

2012.08.03 21:38MTI

A számot az amerikai Katie Ledecky nyerte a spanyol Mireia Belmonte Garcia és a brit Rebecca Adlington előtt.

"Nem vagyok csalódott, bár én még ennél is jobb időt szerettem volna" - nyilatkozta az MTI-nek Kapás. "Helyezésben pedig a legutóbbi vb-n elért ötödik helyemet szerettem volna itt is megtartani. Anyukám itt van Londonban, tegnap találkoztunk, s ő azt mondta, büszke rám, hogy döntős vagyok, és élvezzem az úszást. Jól is éreztem magam, óriási dolog volt a bemutatásunkat kísérő a hangzavar, örülök, hogy olimpiai döntőben szerepelhettem."

Eredmények:

nők:

800 m gyors, olimpiai bajnok:
Katie Ledecky (Egyesült Államok) 8:14.63
2. Mireia Belmonte Garcia (Spanyolország) 8:18.76
3. Rebecca Adlington (Nagy-Britannia) 8:20.32
...
6. KAPÁS BOGLÁRKA 8:23.89

Többre kíváncsi?

Ha többre kíváncsi, olvassa a ma.hu olimpiai rovatát, az olimpiahirek.hu-t! KATT!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.