Gyorsúszás

Olimpia: Risztov 16., Kapás 17. 400 m gyorson

Risztov Éva a 16., Kapás Boglárka pedig a 17. helyen végzett 400 m gyorsúszásban vasárnap a londoni olimpián.

2012.07.29 13:35MTI

Előbbi a harmadik futamban 4:09.08 perces idővel negyedikként zárt, míg utóbbi 4:10.01 percet úszott, ezzel az utolsó, ötödik előfutamban hetedikként csapott a célba. "Tíz éve 4:07-tel még világbajnoki ezüstöt tudtam nyerni, most az országos csúcsommal sem tudtam volna a döntőnek még a közelébe se jutni, ekkorát változott, fejlődött azóta a világ" - mondta Risztov az MTI-nek. "Ezzel együtt hatalmas dolognak tartom, hogy itt vagyok, megint olimpián szerepelhetek, s még így, +százévesen+ is nagyon jól éreztem magam." A 35 úszó közül a legjobb nyolc jutott be az esti döntőbe.

Többre kíváncsi?

Ha többre kíváncsi, olvassa a ma.hu olimpiai rovatát, az olimpiahirek.hu-t! KATT!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.