London 2012

Sportpisztoly: Csonka Zsófia a hatodik helyen döntős

Csonka Zsófia nagyszerű teljesítménnyel, a hatodik helyen bejutott a női sportpisztolyosok döntőjébe a londoni olimpia szerdai versenynapján.

2012.08.01 14:53MTI

A pécsi versenyző - aki vasárnap légpisztolyban 16. volt - a 30+30 lövéses alapverseny első, lassú felét 291 körrel a tizedik helyen zárta, a gyors szakaszban aztán nagyon szép sorozatokat produkált, s 293 kört ért el. Az 584 körös eredmény hatodik helyet ért a számára.

Csonka a 16 órakor kezdődő, 20 lövéses finálét úgy kezdheti meg, hogy van esélye az éremszerzésre, mert ugyan az alapot olimpiai rekordot jelentő 591 körrel megnyerő dél-koreai Kim nagyon messze van tőle, ám a második helyen álló thaiföldi Pruckasorn csupán két körrel előzi meg. A harmadik helyen pedig hármas holtverseny van előtte, 585 körrel.

Minden érdekesebb londoni hírt el szeretne olvasni?

Ha többre kíváncsi, olvassa a ma.hu olimpiai rovatát, az olimpiahirek.hu-t! KATT!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.