London 2012

Olimpia: Lochte hatalmas fölénnyel győzött 400 m vegyesen

Az amerikai Ryan Lochte hatalmas fölénnyel diadalmaskodott 400 méteres vegyesúszásban a londoni olimpia szombati napján.

2012.07.28 22:01MTI

A második helyen a brazil Thiago Pereira végzett, míg a harmadik a japán Hagino Koszuke lett. A szám címvédője, a 14-szeres olimpiai bajnok Michael Phelps - aki Cseh Lászlót "szorította ki" a döntőből - gyenge úszással csak a negyedik lett.

Lochte - aki pályafutása negyedik olimpiai aranyát nyerte - sokáig Phelps négy évvel ezelőtt felállított világcsúcsácsán belül úszott, végül azonban ettől elmaradt: 4:05.18 perces idővel csapott célba.

Többre kíváncsi?

Ha többre kíváncsi, olvassa a ma.hu olimpiai rovatát, az olimpiahirek.hu-t! KATT!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.