A kisfiú nevét még nem árulta el a színésznő

Itt az újabb sztárbaba: Natalie Portman fia megszületett!

Egészséges kisfiúnak adott életet kedden délután Natalie Portman, a Fekete hattyú Oscar-díjas sztárja. A színésznő múlt héten ünnepelte 30. születésnapját.

Natalie Portman bármikor szülhet képgaléria

2011.06.15 09:29ma.hu

Megszületett Natalie Portman első kisfia, alig egy héttel édesanyja 30. születésnapja után - jelentette a People című bulvárlap. A színésznő, aki a Fekete hattyú című filmben játszott szerepéért februárban Oscar-díjat vehetett át, decemberben jelentette be, hogy gyermeket vár barátjától, Benjamin Millepiedtől.

Natalie Portman a terhesség utolsó napjaiban (Fotó: INF Daily - További képek a galériában)

A kisbabáról egyelőre semmi konkrétumot nem lehet tudni, sem a születési paramétereit, sem pedig a nevét nem árulta el a büszke anyuka, de azt már korábban bevallotta, hogy mivel mindketten zsidó vallásúak, babonából szinte semmit nem vettek meg a kicsinek a születése előtt. Ez a feladat a kispapára vár az elkövetkező napokban, amíg Portman a kórházban van, de azért annyi segítséget adott az anyuka, hogy ha nem is vásároltak meg előre semmit, legalább közösen kiválasztották a szükséges holmikat az üzletben.

Natalie Portmant a terhessége alatt jegyezte el szerelme, de az esküvővel egyelőre még várnak, most minden bizonnyal a kisbaba az első.

A színésznő és balett-táncos, koreográfus kedvese a Fekete hattyú forgatásán ismerkedett össze, Portman egy balerinát alakított a filmben. Korábban olyan szerepekkel szerzett hírnevet, mint a bérgyilkos Jean Reno védence a Profiban, vagy a Star Warsban Luke Skywalker és Leia hercegnő édesanyja.

Még több hír Natalie Portmanről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.