Egy szál masni és más semmi...

Natalie Portman meztelenül lett Miss Dior

Mostanában nagyon sokat hallani a szexis színésznőről, nem csak a filmjei és sikerei kapcsán, hanem pucérkodásai és merész jelenetei miatt is. Portman nem csak a vásznon, hanem a divat világában is hódít, ugyanis ő lett a Dior új parfümjének az arca.

2011.01.18 08:00ma.hu

A Dior felkérésére Natalie Portman meglehetősen pikáns plakáton reklámozza a Miss Dior Chérie nevezetű parfümöt, ebből is látszik, hogy tudják hogyan is érdemes reklámozniuk.

A Miss Dior Cherié elnevezésű illat reklámja különben márciusban fog megjelenni a tévé képernyőjén és a magazinok lapjain.

A Dior egy kisebb vagyonért cserébe beszélte rá a színésznőt arra, hogy dobja le a ruháit és csupán egy masnit viseljen a plakátokon.

A cég amúgy tavaly nyáron kötött szerződést a színésznővel, akiről az a hír járja, hogy nagyon esélyes az Oscar díjra és nagyon valószínű, hogy idén hazaviszi a legjobb színésznőnek járó szobrocskát a Fekete hattyúban nyújtott alakításáért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.