A legendás brit punkzenekarnak is van illata

Milyen egy punk illat? Itt van a Sex Pistols parfümje!

Manapság egyre több sztár áll elő saját illatszerrel, most a Sex Pistols is beállt a sorba. Merthogy a legendás brit punkzenekarnak is van már saját parfümje, és az illatot készítő párizsi cég már a következő termékeket készíti elő.

2010.09.02 12:00ma.hu

Saját illatszerrel előállni egyértelműen menőnek számít manapság a sztárok körében. Britney Spears vagy Avril Lavigne csak kettő a híres énekesnők közül, akik nevüket adták egy új parfümhöz.

Punkokról azonban eddig még nem neveztek el hasonló terméket, a koszos londoni prolikból alakult Sex Pistols tagjait pedig aligha köti össze bárki is kellemes illatokkal.

Pedig létezik már Sex Pistols-parfüm is, a párizsi Etat Libre d'Orange cég július közepétől árusítja az illatot franciaországi boltjaiban, szeptember közepén pedig jön a nemzetközi premier, a világ több országában is hozzáférhető lesz a termék.

A Sex Pistols-parfüm doboza a God Save The Queen-kislemez artworkjét jeleníti meg, meglehetősen bizarr látványt nyújtva az illatszerek tradicionális kinézetéhez képest.

Hamarosan újabb termékkel bővül a Sex Pistols-illatszer paletta, év végén érkezik a Never Mind the Bollocks-szappan, 2011-ben pedig a zenekarról elnevezett második szériás parfüm is piacra kerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.