Születése előtt semmit nem vásárolnak a babának

Babonás kismama? Natalie Portman még cumit sem vett gyerekének!

Bár már alig van hátra néhány nap első gyermeke születéséig, Natalie Portman még egy cumit sem vásárolt kisbabájának - állítólag babonából.

Hatalmas pocakkal pózolt a SAG-gálán Natalie Portman! képgaléria

2011.04.08 13:29ma.hu

Igencsak sűrű napjai lesznek Benjamin Millepiednek, amikor megszületik kisfia, addig ugyanis menyasszonya, Natalie Portman hallani sem akar semmiről a gyermek születéséig. "Azt hiszem, ez afféle zsidó babona: nem veszünk semmit és nem csinálunk semmit, mielőtt tényleg meg nem születik a pici" - magyarázta a Fekete hattyú sztárja.

Fotó: natalieportman.com (További képek a galériában!)

Pedig aggodalomra semmi oka nincs, nemcsak a vizsgálatok szerint megy minden a legnagyobb rendben, de közérzete is kiváló volt a várandósság első pillanatától kezdve. Az egyetlen panasza az, hogy most, a terhesség vége felé a háta már nem bírja sokáig az állást és az ülést, gyakran kell lepihennie, de ez természetes is.

Vőlegényére viszont tényleg nagy feladat vár: abban a pár napban kell majd mindent beszereznie, a bababútoroktól kezdve a legapróbb cumiig, amíg kedvese haza nem tér az újszülöttel a kórházból.

Szerencsére azért nincs teljesen magára hagyatva: a hírek szerint Natalie jónéhány kék ruhácskát és kiegészítőt kiválasztott már, amit később megvesznek.

Még több hír Natalie Portmanről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.