Látványosan terhes "Amidala hercegnő"

Árulkodó fotók! Natalie Portman gömbölyödő pocakkal a díjátadón

Bájos, világos színű, piros virággal díszített ruhában jelent meg Natalie Portman a Golden Globe díjátadón a hétvégén - A színésznő terhessége immár látványossá vált.

Golden Globe 2011 - látványosan terhes Natalie Portman! képgaléria

2011.01.17 13:36ma.hu - Fotó: nbc/hfpa - huffingtonpost

Egy szexis, világosrózsaszín, középen piros rózsával díszített ruhát viselt a gyönyörű színésznő a hétvégi Golden Globe-on, ahol a legjobb színésznőnek járó elismerést is bezsebelte.

A legjobb drámai filmszínésznőnek járó díjat kapta Natalie Portman a Fekete Hattyúban nyújtott alakításáért.

Még több fotó a képre kattintva! - Fotó: Rex

Natalie azonban a díjakon túl idén élete legnagyobb ajándékát is megkapja: a People magazin értesülései szerint a 29 éves színésznő gyermeket vár.

Vőlegénye Benjamin Millepied, akit a színésznő éppen a Black Swan, azaz a Fekete hattyú című alkotás kapcsán ismert meg. Darren Aronofsky pszichokrimijében Millepied volt a koreográfus.

Natalie Portman egy New York-i, maximalista balerinát alakít, és leszbikus viszonyba keveredik egy másik lánnyal. A pikáns jelenet alaposan megmozgatja a nézők fantáziáját...

A filmben táncosként egy kisebb szerepben a párja, Benjamin Millepied is feltűnik.

Natalie egyébként egy Viktor & Rolf estélyit és Tiffany nyakéket viselt a jeles alkalomkor. Első gyermeke a hírek szerint tavasszal érkezik.

Natalie Portman itthon csak szexre kell

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.