Még nem vált el a színésznő barátja

Meg Ryan egy nős pasihoz készül hozzámenni!

Egyelőre még nem mondták ki a válást sem, John Mellencamp mégis megkérte Meg Ryan kezét, sőt, már magát az esküvő dátumát is kitűzték. Csak le ne csússzanak róla!

2011.05.31 15:29ma.hu

Talán a két érintetten kívül senki sem tudná megmondani, mióta is tart pontosan viszonyuk, mindenesetre januárban jött el az a nap, amikor a szingli Meg Ryan és a kevésbé szingli John Mellencamp titkos kapcsolata napvilágra került.

Az idén 60. születésnapját ünneplő amerikai rockzenész és festő felesége érthető módon kissé zokon vette az ügyet, ezért azonnal beadta a válópert, ám a bíróságon ezidáig még nem mondták ki a végleges határozatot.

Ennek ellenére most meglepő hír kapott szárnyra a nemzetközi sajtóban: állítólag az 50 évesen is babaarcú színésznő és kedvese kitűzték az esküvő dátumát, mégpedig nem is túl távoli időpontra: július valamelyik hétvégéjén tervezik kimondani az igent, pontosabban annak angol megfelelőjét.

"John gyermekeit sokkolta a hír" - mindössze ennyit lehet tudni a környezetük reakcióiról, és ez nem hangzik túl biztatóan. Ráadásul kérdéses, hogy vajon addigra meghozza-e a bíróság az elválasztó határozatot, márpedig enélkül fuccs az esküvőnek is - hacsak nem akar Mellencamp úr a bigámia vétségébe esni.

Mitől lett ilyen sürgős?


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.