A bájos szőkeséggel csalta Tim a párját?

Meg Ryan tett alá Sarandon és Robbins kapcsolatának?

Meghökkentő információ látott napvilágot - a közelmúltban kiderült, hogy a jelek szerint annyi Susan Sarandon és Tim Robbins házasságának. Arról azonban még nem hullt le a lepel, hogy pontosan miért...

2010.02.10 10:30ma.hu

Decemberben nagy megdöbbenést keltett a népszerű sztárpár, Susan Sarandon és Tim Robbins bejelentése. Közölték, hogy elválnak útjaik, hivatalosan is szakítanak.

Most azoban egy, neve elhallgatását kérő informátor elkotyogta az amerikai Star magazinnak, hogy tudomása szerint Tim Robbins már évek óta csalta élettársát, Susan-t.

Az ötvenegy éves színész ugyanis több mint tíz éve ismerkedett meg az I. Q - A szerelem relatív forgatásán a csinos, nála három évvel fiatalabb Meg Ryan-nel.

A Star forrása szerint a két színész évek óta titkos kapcsolatot tartott fenn egymással. Robbins boldog, mert végre nem kell már amiatt idegeskedniük Meggel, hogy meglátja valaki őket és lelepleződnek.

Tim az utóbbi időben egyre több éjszakát töltött a bájos színésznőnél. Várhatóan hamarosan nyíltan felvállaná kapcsolatukat, de Meg Ryan nem ragaszkodik a dologhoz, mert nem szeretné, ha egy család-szétzúzó nőnek tartanák - mesélte az informátor.

A múlt hónapban egyébként Tim Robbins és Meg Ryan is részt vett egy televíziós adománygyűjtő műsorban, ahol szorosan egymás mellett foglaltak helyet...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.