Különös kérése van a színésznőnek!

Susan Sarandon a világ legjobb asztaliteniszezőjét akarja!

Susan Sarandon Oscar-díjas színésznő jövő héten részt vesz a stockholmi filmfesztiválon, de előtte azt kérte: segítsék abban, találkozhasson Jan-Ove Waldnerrel, minden idők egyik legjobb asztaliteniszezőjével.

2009.11.19 18:25MTI

Susan Sarandon jövő héten részt vesz a stockholmi filmfesztiválon.

A szervezőkhöz egy különös kéréssel fordult: segítsék abban, hogy találkozhasson Jan-Ove Waldner-rel, minden idők egyik legjobb asztaliteniszezőjével.

"Ő kérte, mi pedig megkerestük Waldnert" - nyilatkozta szerdán Git Scheynius, a fesztivál igazgatója.

Hozzátette, hogy a világ és olimpiai bajnok sportolót meglepte a 63 éves művész kívánsága, ám örömmel teljesíti kérését.

Sarandon rajong a sportágért, tagja egy New York-i asztaliteniszklubnak, ezért használta ki ezt az alkalmat, hogy találkozhasson az asztalitenisz élő legendájával.

A színész 1995-ben, a Ments meg, Uram! című filmben nyújtott alakításért kapott Oscar-díjat, Stockholmban pedig életműdíjat adnak át neki.

Susan Sarandon vetkőzésre biztatta a lányát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.