Eva Amurri nem szégyelli, ha pucér

Vizes cickókat villantott Susan Sarandon lánya!

Nem először szerepel pikáns jelenetben a híres színésznő gyermeke, Eva Amurri: a csinos szőkeség a Californication-sorozatban vállalt merész meztelenkedést, melyből most újabb ízelítőt kapunk.

2009.12.18 06:30ma.hu

Nemcsak külsőre emlékeztet neves édesanyjára, Susan Sarandon-ra a lánya - A 24 esztendős Eva Amurri hasonló színészi tehetséggel is meg van áldva.

Volt persze kitől örökölnie, hiszen édesapja, Franco Amurri is a filmes iparban dolgozik.

Eva az Örök lányok című produkcióban tűnt fel évekkel ezelőtt Susan Sarandon mellett, akkor lett népszerűvé a film világában.

A Californication című sorozat Jackie-jeként a szemrevaló hölgyemény még meztelen bájait is megmutatja. Korábban több jelenetről kaphattunk már ízletítőt a kiszivárgott fotókból.

Ezeken Eva izgató kebleit az X-aktákból ismert David Duchovny pásztázza egészen közelről...

Egy másik fotósorozaton a rúd körül pörög és sztriptízel Amurri, most pedig a medencében pancsol ugyancsak meztelenül.

Mitagadás, nehezen tud az ember máshová tekintgetni a gyönyörű színésznő fedetlen keblei láttán...

Remélhetőleg egyéb pikáns jelenetekre is fény derül hamarosan.

Duchovny arcába lógtak Eva Amurri mellei!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.