Hónapokkal ezelőtt lekapták vele a sztárt

Árulkodó fotók - Meg Ryan végre felvállalhatta pasiját?

Úgy tűnik, a csinos színésznőnek nem kell többé titkolnia vonzalmát a párjához, John Mellencamp-hez: az énekes bejelentette, hogy válik a nejétől.

2011.01.04 12:29ma.hu

Szabad az út Meg Ryan és új kedvese előtt - A korábban nős John Mellencamp lezárta házasságát feleségével.

A napokban hivatalosan is bejelentették, hogy közel 20 esztendős frigyüknek vége. Hozzátették, ma is tisztelik és szeretik egymást, de együtt élni már nem tudnak. Elaine Mellencamp egyébként neves modell.

John Mellencamp-ot korábban Meg Ryan színésznő jó barátjának tartották, ám egyre inkább úgy tűnik, már hónapokkal ezelőtt is vonzalom volt köztük.

Meget és John-t októberben kapta lencsevégre egy fotós, karonfogva sétáltak Tribecca-ban. A hírek szerint az énekes Mellencamp koncertjein is látni lehetett a színésznőt, nem is egy alkalommal.

A Page Six által hónapokkal ezelőtt leközölt felvételeken mindenesetre látványos, hogy Meg és John remekül megvan egymással.

A színésznő kapcsolatairól mostanság nem hallhattunk. Egykori férjétől, Dennis Quaid-től van egy nagyfia, Jack. Jelenleg egy kínai, örökbefogadott kislányt is nevel, Daisy-t.

Borzalmas visszereke Meg Ryan lábán...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.