Fiával csatangolt a színésznő

Képek! Meg Ryan elfelejtett melltartót venni

Meg Ryan nem zavartatja magát. A nyári melegben, úgy látszik kevés celeb húzza magára a melltartókat. A minap a kedves arcú színésznő flangált New York utcáin a hasznos ruhadarab nélkül.

Képek a bájos színésznőről! képgaléria

2008.07.23 10:00ma.hu
Átütöttek a mellbimbói a színésznőnek! Fotó: Daily Mail

A 47 éves Meg Ryan fiával a 15 éves Jack Henryvel éppen New York Soho negyedében csatangolt, ám a színésznő öltözéke hagyott kívánni valót maga után. 

Meg egy kék polót viselt, ahol egyértelműen látszódott: nem vett alá melltartót. Az összkép igen izléstelenül hatott, hiszen ebben a korban nem illik mellbimbót mutogatni, pláne ha tinédzser fia is vele van. Ráadásul egyértelműen látszott: Meg mellei igen csak megereszkedtek, habár közel az ötvenhez nem kirívó eset.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.