Csúf pattanások, ragyás sztárok!

Te jó ég! Így festenének valóban a sztárok?! - Elrettentő képek!

Megdöbbentő képek - Amy Winehouse a minap olyan ábrázattal tűnt fel a fényképészek kereszttüzében, hogy leleményes számítógépes grafikusoknak az az ötlete támadt: mi van, ha nemcsak az ő púdere alatt rejlenek efféle szörnyű archibák...?

Elrettentő képek - Hogy néznének ki a sztárok, ha...? képgaléria

2008.03.28 10:45ma.hu
Amy Winehouse - Valóban ilyen...

Mi lenne, ha világhírességeink nem lennének megáldva - majdnem - makulátlan bőrrel, szinte hibátlan arccal és drága krémekkel?

Bizony, lehetséges, hogy ugyanolyan kapkodva próbálnák eltűntetni csúnyán kipattogott arcukat, mint Amy Winehouse tette ezt a minap, amikor látogatni indult még mindig börtönben csücsölő férjét, Blake-et.

Az egyébként sem túlságosan szemrevaló énekesnő arcát ragyák borították, amelyeket egy kiló púderrel igyekezett eltakarni. Lássuk, vajon mit látnánk a legrosszabb esetben, ha a többi sztárról is levakarnánka a több rétegnyi festéket?...

Mariah Carey - így nézne ki?

Persze, az itt látható képek csak a fantázia szüleményei, de azért van bennük némi igazság is...Cameron Diazról például, akár Amy-ről, köztudott, hogy bőre közel sem olyan makulátlan, mint az a korrigált fotókon látszik - ugyanis a sztár kislánykora óta bőrproblémákkal küzd.

Ennek ellenére szinte minden róla készült képen úgy ragyog, hogy senki meg nem mondaná, hogyan fest valójában reggel, az ágyból kikelve.

Reméljük, kollégáinak többségére nem igaz, hogy a médiában látható képük valójában csak egy vágyálom - igazából pedig ennyire elrettentően mutatnak!

Mitagadás, nem kevesen ábrándulnának ki a körülrajongott celebekből, ha egy óvatlan pillanatban tényleg megvillantanák ezekhez hasonló ábrázatukat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.