Vannak ők is így...

Ciki helyzetek, meghitt pillanatok...- Sztárok a hétköznapokban, képekben!

Furcsa képek születnek időnként a világhírességekről - Főként, akiktől azt szoktuk meg, hogy mindig minden tip-top rajtuk és bájosan mosolyognak a kamerába. Kukkantsunk bele a részletekbe!

Sztárok a hétköznapokban - képekben képgaléria

2008.01.28 15:30ma.hu - Fotó: omg.yahoo.com

A paparazzik nem lazsáltak a múlt héten sem - Készült néhány figyelemreméltó fotó a világsztárokról. Nicole Richie-ről például, aki két hete adott életet első gyermekének, Harlow-nak. A büszke mama pár nappal a nagy esemény után újra vadító miniben feszít, hangulata nem éppen feldobott, párja, Joel Madden pedig mintha igencsak felszedett volna pár kilót...

Halle Berry-t a fodrásztól jövet kapták el. A hamarosan anyai örömök elé néző egzotikus színésznőre első ránézésre talán rá sem ismernénk, hiszen rövid, túlzottan göndör fürtjei nem igazán emlékeztetnek Halle Berry-re...

Lil Jon és Adrian Grenier csupán két híresség volt a múlt heti, Utah állambeli Sundance Film Fesztivál vendégei közül. A jeles rendezvény azonban nemcsak az új filmeknek ad lehetőséget, hanem azoknak a látogatóknak is, akik szeretnének egy kicsit elvegyülni a többiek közt, esetleg kiruccanni a havas lejtőkre.

A hét egyik jeles eseménye volt a Fények városában, Párizsban rendezett Fashion Week, a világdivat fontos rendezvénye. Fénypontjai pedig a megjelenő hírességek - szigorúan napszemüveg mögé rejtőzve -, mint Dita Von Teese, Victoria Beckham valamint a kifutók sztárja, Claudia Schiffer.

Madonnát szokásos napi edzése közben kapták lencsevégre. A fittségéről ma is szigorúan gondoskodó popsztár edzés után túlméretezett napszemüvegben baktatott hazafelé - a csinos darabért nem kellett messzire mennie. A következő sarkon vásárolta, és vetette be, mint fitness-kelléket...Természetesen nem olcsó pénzért...

Gwen Stefani-t meghitt pillanatban fényképezte le egy lesifotós. A szőke énekesnő kisfiával, Kingston-nal és egy ismerős kiskutyájával játszik egy szupermarket előtt.

Geri Halliwell-t szintén olyan percben kapták le, amelyet nem mindennap láthatunk. Az egykori Spice Girl édesanyjával és kislányával, Bluebell-el sétál. Láthatóan élvezi, hogy végre kicsit a nagyi gondjaira bízhatta a a csemetét...

Charlize Theron-t fontos elintéznivalói között érte a kattintás - Íme, így néz ki a szép színésznő egy teljesen hétköznapi nőként.

Sarah Jessica Parker-t nem épp a legalkalmasabb pillanatban fotózták - A sztár a Szex és New York-sorozat legújabb szériája kapcsán állt modellt a fényképészeknek, de közben akadt egy kis malőr: rátekeredett a ruhája. Az a fránya szél...

Tom Brady-t - hiába a szemüveg...- lencsevégre kapták, amint titokban egy gyönyörű virágcsokrot visz újdonsült szíve hölgyének, a gyönyörű modell Gisele Bündchen-nek - Vajon az évekig férjként esélyes ex, Leonrado DiCaprio is ilyen szorgosan gyakorolta ezt a kedves szokást...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.