Ezt viseld az ágyban!

Képek: A legcsintalanabb fehérneműk, amit a szexre felvehetsz!

Nem keveseknek okoz fejtörést, vajon miben is lennénk a legcsábítóbbak, ha "akcióra" kerül a sor? Íme néhány csintalan ötlet!

Íme a legcsintalanabb fehérneműk a szexhez! képgaléria

2011.04.27 11:40ma.hu

Melyik férfi tudna ellenállni egy jól szabott, szexi fehérneműnek? Az sem kell, hogy túl sokat mutasson, ha van benne egy kis rafinéria! Már a szín is döntő lehet a vágy felkorbácsolásában, így jól nézzük meg, milyet választunk!

Képekért katt ide!

A melleket "ablakba tevő" stílusú melltartótól a keblek még kívánatosabbak lesznek, kiemeljük őket - különösen az állatmintásak vonzóak.

A klasszikus vonalú bugyi optikailag vékonyít. Ha oldalt van egy kis takargatnivaló feleslegünk, válasszuk a vastagabb szélű, csipkés fekete változatot.

Ügyeljünk azonban arra, hogy a háromszög alakú melltartó nem mindenkinek áll jól - mellformától függ. Ezekben a modellekben anélkül leszünk szexisek, hogy túlságosan kihívóak lennénk.

A babydollt nagyon sok pasi találja őrjítőnek. Egy vadító színű babydoll magassarkúval kiváló indítás a hálószobában...

Képekért katt ide!

Idén a "nagymamis" stílusú bugyik is divatosak, és a képzelőerőnek is hagynak helyet...Egy kislányos színű, fekete masnikkal vagy egyéb díszítéssel, csipkével ellátott összeállítás találó lehet.

Sokáig tart az ember lányáról lehámozni az egyberészes, hímzett, szexi felsőt, melyhez harisnyatartót és a bugyi tartozik, de megéri...No és a látvány is!

A szatén is mindig beválik! Egy sejtelmes szatén összeállítás, sötétkékben nagyszerű választás a forró éjszakára...

Akik kedvelik a selyem garnitúrákat, azoknak is jut bőven választék az idei modellekből. A pizsamának valók kényelmesek és ugyanolyan szexisek tudnak lenni, mint egy csinos fehérnemű, de talán nem ezek a legvadítóbb típusok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.