A hosszú szoknya a férfiak szíve csücske

Fotók: Női rucik, amitől tavasszal remegnek a nacik

A férfiaknak mindig tetszettek a szoknyás hölgyek, sokan vannak, akik manapság is szívesebben látnak egy csinos szoknyát rajtuk a feszülő farmer helyett. De milyen szoknyákat?

Szexis, csábos szoknyák tavaszra és nyárra! képgaléria

2011.04.14 19:00ma.hu - Fotó: Courtesy Image

Az idei tavasz slágerei a vidám, élénk színű holmik: legyen az szoknya vagy nadrág, póló vagy kardigán. Különösen figyelemfelkeltőek és szexisek a miniruhák, a testhez simuló, vagy kissé elálló, hosszú szoknyák.

Katt ide a csábító szoknyákért! - Fotó: Courtesy Image

A lágy esésű anyagok, a fodrokkal megbolondított, vagy csupán a tekintetet vonzó színükkel csábító darabok között mindenki talál a személyiségéhez és alakjához illőt.

A romantikusabb szoknyák kedvelői válogassanak az egyszerűbb szabású, alul harangszoknyában végződő modellek közül, a bevállalósabbak a tapadós, többet mutató miniruhákat is kipróbálhatják.

Lehet a fazon visszafogottabb, de némi rafinériával felszerelt: nyitott a dekoltázsnál vagy szexisen szabadon hagyja a hátat...

Ha idén tavasszal és nyáron hódítani akarunk, nem hiányozhatnak a ruhatárunkból!

És mi a helyzet a tavaszi kiegészítőkkel?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.