A legromantikusabb a hosszú, virágos...

Divatba jönnek a földig érő szoknyák!

Nem kell aggódnia idén tavasszal annak, aki nincs megelégedve a lábai formájával - a hosszú szoknyák újra divatba jönnek!

2011.01.19 13:25ma.hu

A téli hangulat lassan, de biztosan a múlté lesz - újra előkerülhetnek a lazább felsők, vékony kabátok, és persze a szoknyák! Egy ilyen nőies darab ma is a férfiak szíve csücske, hiába található meg mellette a szűk, sokat láttató farmerek kavalkádja.

A nők "hatásos fegyveréből" most egy régi, de ismét divatba kerülő szoknyafajtát ajánlunk: a csaknem bokáig érő fazon jól mutathat a vékony és a kissé teltebb hölgyeken is.

A virágos mintás, romantikus szoknyák ráadásul azoknak is javasolhatók, akik nem szívesen mutatják meg a lábukat rövidebb fazonban.

Az anyaguk könnyű, így ha beköszönt a tavaszi szellő, máris előkaphatjuk őket a szekrényből.

Különösen helyesek a lágy esésű, nemcsak virággal, de itt-ott csipkével, hálószövettel megbolondított modellek. Mindenki találhat kedvére valót!

Divat lett az övhasználat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.