Még bátran felveheted őket

Fotók: Kötött, mini, elegáns: vagány szoknyák őszre!

Szerencsére még nincs olyan hideg, hogy ne bújhatnánk bele nyugodtan egy csinos, szexis szoknyába, ráadásul a pasik díjazni fogják a vállalkozó kedvet.

Vagány szoknyák őszre! képgaléria

2010.10.05 13:29ma.hu

Hiába nagy divat hölgyek körében is a nadrág, a szoknyák sokszor még mindig csábítóbbak az erősebbik nem számára - nem vetik meg legalábbis, ha egy lány még a hűvösebb napokon is szoknyában merészkedik az utcára.

Ha pedig már szoknya, akkor legyen szexis. Ez ősszel sem lehetetlen - bár az anyag vastagabb, a ruhadarab csukottabb lesz, ha megtaláljuk a megfelelő formát és stílust, nyert ügyünk van.

A kötött, melegebb típusokból is van bőven választék. Divatos a bővülő fazonú, a mostanság népszerű, rövid, de puffos, a rakott szoknya, az egyenesebb vonalú és a rafinált mini is.

Mindenki választhat kedvére, alakjához mérten. Amint hidegebbre fordul az idő, többnyire a szürke alapú darabok a jellemzőek, melyeket azonban különleges minták, varrások, díszítések vagy csatok tesznek színesebbé. Idén a népies motívummal feldobott szoknyák is népszerűek!

Egy jól megválasztott, térdig vagy az alá érő csizmával nagyon nőiesek és csinosak!

Ilyenek vagyunk magas derekú miniszoknyában

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.