Chris Noth túlzásba vitte a poénkodást

Elképesztő fotó: Golyóit mutatta a nézőknek a sztár a divatbemutatón!

Meghökkentő látvánnyal lepte meg egy jótékonysági divatbemutató közönségét Chris Noth színész, amikor teljes egészében felfedte, mi van a skótszoknyája alatt...

2011.04.08 06:29ma.hu

Nem mindennapi látvánnyal ajándékozta meg a minap New York-ban egy jótékonysági rendezvény nézőit Chris Noth színész.

A sztár többedmagával lépett fel a 9. alkalommal megrendezett "'Dressed To Kilt” elnevezésű, jótékonysági divatbemutatón: rajta kívül Keifer Sutherland, Jason Patrick, Jim Gaffigan, Brian Cox is felvonult a kifutón, méghozzá kék skótszoknyában.

A produkció végén a színészek a közönségnek hátat fordítva fellebbentették a szoknyájukat, a feneküket mutatva.

Chris Noth azonban enyhén szólva túlzásba esett: minden látszott, aminek nem kellett volna, így a nézők nemcsak pucér hátsójával, de himbálózó golyóival is szembesülhettek...

És mi a helyzet Mr. Big-gel?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.