Párizs a ruhákon és kiegészítőkön

Repülj külföldre a ruháiddal!

Utazd be a világot ruháid segítségével! Ruhadarabok és kiegészítők, melyek segítenek elrepíteni egy másik országba.

2011.03.31 19:50shopping.hu

Tavasszal mindig elfogja az embert az utazási láz. Nem tudom, ki hogy van ezzel, de amint elkezdődik a melegebb idő, mindig a kék eget nézi, és a felszálló repülőgépeket.

A másik szívfacsaró momentum, amikor az utcán látunk meg egy táskát, vagy kulcstartót, amin egy külföldi város neve található, és tudni lehet, hogy tulajdonosa nemrégiben ott járt.

Repülőjegyeket sajnos nem tudunk osztogatni, ezért helyette „feszültség levezetőnek” pár olyan ruhadarabot és kiegészítőt mutatunk, melyek segítségével rögtön egy másik országban találjuk magunkat.

További képekért katt ide! - Fotó: shopping.hu

Hölgyeknek

A nőknek készült ruhadarabok nagyon ötletesek, van olyan márka, amelyik a világ nagyobb fővárosait ábrázoló pólókat kínál, mások azonban inkább az adott ország stílusát próbálják meg leutánozni.

Bármelyik mellett is döntünk, ne vigyük túlzásba egyiket sem, mert könnyen áteshetünk a ló túloldalára és inkább egy turistára fogunk emlékeztetni, aki látogatóban van Magyarországon.

A kiegészítők terén egyértelműen Franciaország, illetve Párizs van a középpontban, ékszereken és hálóruhákon egyaránt.

Ha nem szemelünk ki konkrétan egy országot, attól még választhatunk "városlátogató" kiegészítőket, mint például a Women’secret fényképezőgép alakú táskáját.

Férfiaknak

A férfiaknál kevesebb ötletes megoldást láthatunk, mint a nőknél, itt kifejezetten az erősebbik nemnek tetsző, letisztult, szabályos formákkal találkozhatunk.

Elsősorban feliratokban jelenik meg egy-egy ország neve, esetleg eltúlozva egy város képe. A kiegészítők terén, a tornacipőkön köszön vissza többféle nemzeti zászló, amikkel megadhatjuk öltözékünk alaphangulatát is.

További képekért és érdekességekért kattinston ide!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.