Armaniban feszít, és ami kell, átlátszik...

Megan Fox kivetkőzött magából!

Újabb népszerű sztár bólintott rá az egyik világmárka ajánlatára - Megan Fox borsos árért vetkőzött fekete bugyira és melltartóra.

2011.02.25 14:29ma.hu

Cristiano Ronaldo, Victoria Beckham, David Beckham - csak néhány ismert név, aki már szerepelt Georgio Armani hirdetésein.

Valamennyien szívesen mutatták meg tökéletes testüket az Armani márka jól szabott, igényes és nem utolsósorban szexis darabjaiban.

Ezúttal Megan Fox vetkőzte le gátlásait és vette fel az Armani fehérneműit. A gyönyörű színésznő nem szégyellte megmutatni formás testét, bedobta csáberejét az izgalmas fotósorozat kedvéért.

A Transformers sztárja a legtöbb férfinak nagyon bejön, mint nő - nem egyszer a világ legszexisebb hölgyének szavazták.

Miss Fox azonban nem kedveli az efféle címeket, és mint többször elmondta, nem is tartja magát annyira vonzónak.

Egykor másként festett Megan Fox...


A szemrevaló Megan egyébként még csak 25 éves - és tavaly a fejét is bekötötték, férje Brian Austin Green, a Beverly Hills 90210 című sorozat egykori csillaga.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.