Shia LaBeouf mással csókolózik

Megan Fox féltékenyen nézi majd a Trasformers 3-at

Annak idején nagy port vert fel a hír, hogy kitették Megan Foxot a Transformers-szériából, hiszen az első két résznek ő volt a női főszereplője.

2010.09.25 15:24UIP

 A fiatal színésznő nem sértődött meg, és nagy lelkesen készül, hogy majd megnézi a Trasformers 3-at, bár elismeri, vegyes érzések kavarognak benne.

Kíváncsi vagyok rá, de fura érzés lesz azt látni, hogy nem én menekülök a robotok elől - vallja be Megan.  Amiatt pedig kicsit féltékeny is vagyok, hogy Shia LaBeouf nem velem csókolózik majd, hanem valaki mással, aki az én farmeremben, pólómban van, és az én sminkemet viseli.

Megan hozzátette: utódja, Rosie Huntington Whiteley angol modell azért kicsit másképp fog működni, mint ő. Rosie 180 centi magas, tehát nem pont az én méretem, és Shiának is kicsit nyújtózkodnia kell majd a közös jeleneteikben.

Megan Fox egyébként nem maradt munka nélkül, amióta kiesett a Transformersből: ő lett az Armani fehérneműkollekciójának arca, mert az ősz mester régóta nagy tisztelője.

(Transformers 3. - hazai bemutató: 2011. június 30.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.