Bye-bye cellulitisz, egy hónap alatt?

Ejha! Megszünteti a narancsbőrt az új farmer?

Meghökkentő új ruhadarabot dobna piacra egy leleményes olasz gyártó: az Eve Lerock farmerek állítólag kevesebb, mint egy hónapos viselés után eltűntetik a narancsbőrt.

2011.02.25 09:20ma.hu

A ma nyíló, White Beauty-vásáron mutatja be először egy olasz cég Milánóban a slágergyanús "Eve Lerock" farmernadrágját, mely állítólag képes arra, hogy egy hónapos hordás alatt eltüntesse viselőjéről a narancsbőrt.

A cellulitisz-elleni naci csak áprilisban kerülne piacra, de borítékolható, hogy hatalmas érdeklődésre tarthat számot!

A farmer, melynek ötlete Luca Berti tervezőtől, a Lerock munkatársától számrazik, a hírek szerint E-vitaminnal, koffeinnel és eszcinnel készül, ezekkel van átitatva az anyag.

Mosni is csak 25 fokon szabad, és maximum hatnaponta. Miután kimostuk, a hatóanyagokkal újra át kell itatni. Természetesen azt is megkapja a farmerhoz a vásárló, egy 50 milliliteres üvegben.

A gyártók szerint a nadrágot négyszer 28 napig érdemes viselni, és volt cellulitisz, nincs cellulitisz...!

Kíváncsian várjuk, valóban beválik-e!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.