Exbarátnőjét próbálja felejteni

Pornószínésznővel jár Macaulay Culkin?

Hosszú együttjárás után ért véget az egykori gyereksztár kapcsolata barátnőjével, de úgy tűnik, nem sokáig siratta szerelmét, egy profinál vigasztalódik.

2011.01.24 16:29ma.hu

Nyolc év ért véget a közelmúltban, ennyi ideje volt egy pár az egykori gyerekszínész, Macaulay Culkin és az ugyancsak szakmabeli Mila Kunis. A Fekete Hattyú színésznője és Culkin sosem beszéltek arról, hogy mikorra tervezik az esküvőt, pedig ennyi idő után már szinte mindenki biztosra vette, hogy előbb-utóbb ez lesz a vége.

A hónap elején, a Golden Globe díjátadón Mila viszont láthatóan már cseppet sem bánkódott a szakítás miatt, Jake Gyllenhaallal látták flörtölni - utóbbi egy bő fél évvel ezelőtt még Reese Witherspoont, alias Doktor Szöszit fűzte, míg rá nem unt.

Fotó: Superficial

Arról viszont senki nem tudott semmit, hogy a szakítást hogyan élte meg a 30 éves Culkin, egészen mostanáig. A jelek szerint végre neki is sikerült túllépni a bánaton, mert a minap Irene Lopezzel látták őt egymásba karolva egy buliból távozni Spanyolországban - ami egészen véletlenül épp egy szexklubban volt.

Azzal az Irene Lopezzel, akinek a nevét pornós körökben igencsak jól ismerik. A felek hivatalosan még nem kommentálták a történteket, és persze nincs okunk feltételezni, hogy Macaulay nem csupán udvarias úriember módjára hazakísérte az ifjú hölgyet, majd angolosan távozott, de mindenképp kíváncsiságra ad okot az eset.

Elképzelhető, hogy a gyermekként betörőket őrületbe kergető fiatalember újra szerelmes?

Macaulay Culkin lehet Jackson gyerekének az apja

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.