Hónapok óta nincs együtt a sztárpár...

Most vallották be: 8 év után szakított Mila Kunis és Macaulay Culkin

Hónapok óta nem alkot egy párt a Reszkessetek betörők! egykori sztárja és Mila Kunis - A közel egy évtizedes kapcsolatnak korábban véget vetettek, de csak most jelentették be...

Macaulay Culkin és Mila Kunis kapcsolata képekben! képgaléria

2011.01.05 09:29ma.hu - Fotó: hotmommagossip.com

Ki ne ismerné a szőke, angyalarcú Macaulay Culkin-t, aki a nézők kedvencévé vált a Reszkessetek, betörők! és a Richie Rich című film óta.

A new york-i gyermekszínész, ahogyan a munkát, úgy a csajozást is korán elkezdte, már tizenévesen megházasodott. 1998-ban feleségül vette a szintén színész Rachel Miner-t, de a házasság, ahogyan az várható volt, nem tartott két évnél tovább.

További fotókért katt a képre! - Mila és Macaulay - Fotó: Bauer Griffin

A csinos Mila Kunis-szal 2002 óta randevúzgatott, s az utóbbi években már sokan azt várták, mikor jelentik be, hogy összeházasodnak.

Ennek ellenére a páros útjai szétváltak. A New York Post szerint a 30 éves Macaulay és a 27 esztendős Mila állítólag már hónapokkal ezelőtt szakított, de eddig vártak a bejelentéssel.

A hírek szerint azért, mert nem akarták, hogy a színésznő új, Black Swan (Fekete hattyú) című filmjének népszerűsítését bármi megzavarja.

Mila Kunis egyébként remek - és meglehetősen pikáns - alakítást nyújt a drámában Natalie Portman oldalán.

Macaulay Culkin mormonok közt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.