Szöszke gyereksztár nemzette Blanket-et?

Képek: Megdöbbentő! Macaulay Culkin Jacko kisebb fiának az apja?

Egyre furcsább feltételezések látnak napvilágot a június végén elhunyt popkirály gyermekeinek szüleiről - Michael Jackson lányával kapcsolatban nemrég jelentkezett egy színész, most pedig a kis Blanket apjáról keringenek a pletykák...

Barátok voltak: Michael Jackson és Macaulay Culkin képgaléria

2009.09.01 09:23ma.hu

Nem sokkal ezelőtt az egykori gyermekszínész Mark Lester állt elő azzal az állítással, hogy Paris Jackson-nak ő a biológiai édesapja.

Michael Jackson baráti kapcsolatot ápolt a sztárral. Az 51 éves színész állította, hogy 1996 telén ő adott spermát Jackónak, ennél fogva ő a kis Paris apja.

A hétéves Blanket Jacko búcsúztatásán

Bizonyítékul bemutatta, hogy az ő 15 éves Harriet lánya határozottan hasonlít vonásaiban Michael gyermekére.

Most azonban a kis hétéves Blanket édesapját illetően nyilatkozott a The Sun brit napilapnak egy közeli ismerős. Ő azt állítja: a biológiai apa nem más, mint a szintén gyermekszínészként befutott Macaulay Culkin!

A szöszke kisfiú, aki a Reszkessetek, betörők!-ben elbűvölte a nézőket, Jacko Black or White című klipjében is szerepelt, és baráti kapcsolatban volt a sztárral. Jacko két idősebb gyermekének ő a keresztapja.

Állítólag a popkirály annyira szerette Culkin-t, mintha saját fia lenne, ezért is kért tőle később spermát. Mivel bizalmas viszonyban voltak, biztos lehetett benne, hogy Macaulay nem árulja el a titkát.

A kis Blanket édesanyjának kiléte is kérdéses egyelőre, ám az utóbbi időben többen is jelentkeztek már azzal, hogy ők szülték a kisfiút.

Egy mexikói származású, Helena névre hallgató nővér állította legutóbb, hogy húszezer dollárért hordta ki és hozta a világra Prince Michael II-őt, becenevén Blanket-et.

Drogot találtak Jacko házában - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.