Gable és Bogart közelében fekszik majd?

Képek - Teljes díszben, 5 milliós koporsóban - A héten temetik Michael Jacksont

A hírek szerint megegyezett a Jackson família - Csütörtökön végső nyugalomra helyezik a június 25-én elhunyt Michael Jacksont. A popkirály állítólag igazi színészóriások mellett fekszik majd.

Így búcsúztatták Jackót a Staples Centerben képgaléria

2009.08.31 09:35ma.hu

Csak családtagjai és a legközelebbi barátai vesznek majd részt Michael Jackson temetésén - írta meg a Britain's Sunday Mirror.

Bár elföldeléséről már többféle információ is világot látott, úgy tudni, mindeddig a kaliforniai Glendale Forest Lawn temetőjében őrizték a popkirály holttestét, mégpedig lefagyasztva, a hullaházban.

Családi idill: még együtt Jacko és a gyerekek

A mindössze ötven évet élt Jackson-t csütörtökön helyezik végső nyugalomra, egy szűkkörű családi megemlékezés keretében.

Úgy hírlik, olyan neves sztárok közelébe temetik Jacko-t, mint Clark Gable vagy Humphrey Bogart.

Minderről a testvére, Marlon számolt be a Britain's Sunday Mirror-nak - elmondta, hogy az énekes színpadi sminkjével kerül majd a végső búcsúra. Már védjegyévé vált fehér kesztyűje sem hiányzik majd róla.

A temetésen Aretha Franklin énekel majd, de jelen lesz a Jacko-hoz szintén közelálló barát, Diana Ross is.

Jacko nem akármilyen koporsóba kerül, az aranyszarkofág elkészítése átszámítva több mint 5 és fél millió forint volt.

A hírek szerint Michael három gyermeke, a 12 éves Prince Michael I, a hétéves Prince Michael II - azaz Blanket - és a 11 esztendős Paris búcsúlevele is a popkirállyal süllyed majd a földbe.

A gyerekek "Apa, szeretünk", "Apa, hiányzol nekünk" üzeneteket írtak világsztár édesapjuknak.

A sírhelyet nem látogathatja majd akárki, a családtagok állítólag csak személyi azonosítóval léphetnek majd be a nyughelyre, melyet egyébként kamerákkal és riasztóval is ellátnak.

Drogot találtak Michael Jackson házában - olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.