Négy adag fájdalomcsillapító, még éjfél előtt...

Képek - Megmenthette volna? Jacko hiába kiabált apjáért, az nem jött!

Michael Jackson édesapja, aki a korábbi hírek szerint gyermekkorában sem bánt kesztyűs kézzel a fiával, nem akart felkelni és Jackóhoz sietni a popkirály utolsó estéjén - állítja Jackson életrajzírója.

Michael Jackson - A dicsőséges múlt képgaléria

2009.08.10 17:30ma.hu

Mielőtt az óra elütötte az éjfélt, már igen rossz állapotban volt Michael Jackson - állítja Ian Halperin, a sztár nem hivatalos életrajz-írója, aki megpróbálta kideríteni és a lehető legnagyobb részletességgel visszaadni a popkirály utolsó óráit.

A személyzet szavaira hivatkozva Halperin azt írja, az énekes annyira maga alatt volt, hogy már éjfél előtt több órával négy adagot adott be magának injekcióval a Demerol nevű fájdalomcsillapító szerből.

Michael és az apja, Joe Jackson

Magánkívül volt, ordítozott a személyzettel is. Kiabált, hogy az összes, rá váró fellépést le kell mondani, rettentő dühös volt a koncert-szervezőkre.

Azt hajtogatta, rajta már semmi sem segíthet, csak az apja. Követelte, hogy hívják oda Joe Jackson-t...

Majd magára zárta a szobája ajtaját - a Bibliát olvasta, majd lázasan írni kezdett. Verseket körmölt, a halálról és démonokról...

A személyzet közben telefonon kereste az édesapját, de Joe Jackson annyit mondott: hagyják őt békén, már éjfél van - majd reggel beszélnek.

Csakhogy, mint tudjuk: Michael Jackson már nem érte meg a reggelt... Ian Halperin szerint ha valaki, az apja megmenthette volna Jacko életét, ha akkor szán időt a fiára.

A személyzet nem azt mondta Jackónak, hogy apja nem jön oda, hanem, hogy nem tudták elérni.

Az életrajzíró úgy tudja: amikor a sztár értesült arról, hogy apja nem fog a segítségére sietni, Conrad Murray-t hívta, az orvosát, hogy újabb fájdalom-csillapítót kérjen tőle...

Ki gazdagodik Jacko halálából?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.