Idegenként tekintenek a mamára...

Képek - Jacko gyermekei azt sem tudták, hogy Debbie az anyjuk?

A minap megszületett a döntés: a váratlanul, ötvenévesen elhunyt Michael Jackson gyermekei a nagymamájukhoz kerülnek. Édesanyjuk látogathatja őket, de kérdés, mi fog ebből kisülni?

Ritka családi fotók Michael Jacksonról és gyermekeiről! képgaléria

2009.08.05 13:10ma.hu

Paris Jackson, Prince Michael I. és Prince Michael II, azaz Blanket mostantól Michael Jackson édesanyjánál, Katherine Jackson-nál nevelkedik.

Az illetékes Los Angeles-i bíróság döntése alapján a gyerekek 79 éves nagymamájuk felügyelete alá kerülnek.

Debbie Rowe Jacko-val

Édesanyjuk, Debbie Rowe - aki valójában csak a két idősebb, Paris és Prince mamája - pedig rendszeres láthatási jogot kapott.

Ez a döntés az elhunyt Jacko akaratának is megfelel, mivel ő arra vágyott, hogy halála esetén édesanyja gondoskodjon lányáról és két fiáról.

Mindössze az a kérdés, hogy a 11 éves Paris, a 12 esztendős Prince Michael és a hétéves Blanket igényli-e majd a mama jelenlétét, egyáltalán hozzászoknak-e ahhoz, hogy részt vegyen életükben.

Több amerikai lap ugyanis úgy tudja, hogy a Jackson-gyerekeknek eddig fogalmuk sem volt róla, hogy Debbie Rowe az édesanyjuk. Most fognak először találkozni vele...

A hírek szerint egy pszichológus is jelen lesz első beszélgetéseiknél, aki segít a gyerekeknek feldolgozni a vadonatúj és meglehetősen szokatlan helyzetet...

Posztumusz Nobel-békedíjat kaphat Michael Jackson

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.