Hátborzongató nyom az elhunyt sztár házában

Megdöbbentő fotó: Véres női blúzt találtak Jacko szekrényében

Meglepő nyomot is lefényképezett a rendőrség az elhunyt popkirály szobájában - Egy teljesen új, nem használtnak tűnő, véres fehér blúz lógott Jacko szekrényében...

Michael Jackson a kezdetektől napjainkig képgaléria

2009.08.06 15:58ma.hu

A The Sun brit napilap arról számolt be, hogy meghökkentő módon egy, a sztár szekrényében felakasztott, vadonatúj női blúzról is készítettek fényképet a nyomozók Michael Jackson házában.

A ruhadarabon látszik, hogy még fel sem vették, rajta van az árcédula, csakhogy hatalmas várfolt éktelenkedik rajta. Úgy néz ki, mintha vért töröltek volna fel vele...

A véres blúz - Fotó: Splash

A The Sun úgy tudja, hogy a blúzt néhány nappal Jacko halála után fotózta le a rendőrség, de nem foglalták le azt.

A Los Angeles-i rendőrség egyelőre nem tudta megmagyarázni, miért maradt a véres ruhadarab a házban. Az egyik szóvivő annyit árult el, hogy a nyomozók erről egyelőre nem nyilatkoznak.

Az Amerikában igen ismert ügyvéd, Craig Silverman mindenesetre furcsának találta, hogy egy ilyen ruhadarabot nem vittek magukkal a nyomozók az elhunyt énekes házából.

Azt persze még nem tudni, vajon a véres holminak lehet-e köze a sztár halálához. De talán kiderülhet, hibázott-e valamiben a popkirály orvosa, Conrad Murray, amikor megtalálta a mozdulatlanul heverő Jackson-t.

Üzlet képekben: Michael Jackson akcióbábú

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.