Hány gyerek, és hány szülő...?

Újabb szülő! - Helena Jacko legkisebb fiának az anyja?

Úgy tűnik, nemcsak a gyermekek szaporodtak meg mostanában a Jackson-családban, hanem a magukat hozzájuk tartozónak mondó szülők is. Most éppen Blanket állítólagos anyja jelentkezett.

Szomorú képek: búcsú Michael Jackson-tól képgaléria

2009.08.13 13:30ma.hu

Húszezer dollárért hordta ki és szülte meg a második Prince Michael-t, becenevén Blanket-et - állítja egy mexikói származású, Helena névre hallgató nővér - adta hírül a Mirror.

A június 25-én, tragikus hirtelenséggel elhunyt Michael Jackson-nak hivatalosan három gyermeke van: a 11 éves Paris Jackson, a 12 esztendős Prince Michael I, és a hétéves Prince Michael II - vagyis Blanket.

Régi idill: Jacko a gyermekeivel

Az énekes Staples Center-beli búcsúztatásán azonban, mint kiderült, már a család soraiban ült egy huszonöt éves fiatalember is, szintén zenész, akit Omer Bhatti-nak hívnak.

Őt szintén Jacko fiának tartják, ráadásul kísérteties a hasonlósága a popkirállyal, s a hírek szerint a tánctudása sem különb. Úgy tudni, hogy Omer Jackson egy norvég rajongójától született, aki nemrég vállalta is magát.

Most azonban Blanket állítólagos édesanyja is jelentkezett. Helena már nem az első, aki közel szeretne kerülni a Jackson famíliához, mióta a gyermekek apja, Michael elhunyt.

A gyermekeket azonban aligha kaphatja meg más, hiszen a bírósági határozat értelmében nagymamájuk, Katherine Jackson nevelheti őket.

Paris és az idősebbik Prince Michael édesanyja, Debbie Rowe láthatási jogot kapott.

Michael Jackson: túl a négymillión!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.