Az ifjú sztárt mélyen lesújtotta a tragédia!

Szomorú! Macaulay Culkin nővérét gyászolja!

Mélyen lesújtotta Macaulay Culkint és testvéreit nővérük, Dakota hirtelen és tragikus halála. A 29 éves Dakota múlt héten lépett figyelmetlenségből egy autó elé és az ütközés következtében fejsérülést szenvedett, amibe bele is halt.

2008.12.19 19:00ma.hu

Sérülései és szövődményei olyan súlyosak voltak, hogy másnap a kórházban elhunyt. 

A gázoló sofőr ellen nem indult eljárás, mivel szabályosan közlekedett, józan volt és a segítségnyújtást se mulasztotta el. 

Macaulay Culkin szóvivője, Michelle Bega „borzalmas, tragikus balesetnek” nevezte a történteket, a gyászoló család nem kívánt akkor bővebben nyilatkozni.

Három színész testvére, Macaulay, Rory és Kieran azóta sem képesek felfogni a tragikus balesetet. 

- „Vérző szívvel élik mindennapjaikat. Mit mondhatnék? Nagyon megviselte őket a haláleset” - közölte Emily Gerson Saines, a színész menedzsere. 

A három Culkin-fivér közös projekten dolgozott, de most félretették a munkát, hogy gyászolhassák nővérüket. 

A Culkin családnak további három gyermeke van még: a 21 éves Christian, a 32 éves Shane és a 24 éves Quinn.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.