Birdband pólókiállítás

Magyarország első kreatív közösségi ruházatata

December 27-én egy kiállítás keretein belül bemutatkozik az Ötkertben Magyarország első kreatív közösségi ruházata, a birdband.

2010.12.23 18:19ma.hu

Hogy mit is jelent a social clothing?

A közösségi ruházat lényege, hogy bárki tervezhet mintát, amit ha beküld, felkerül a weboldalra, és amennyiben elegen szavaznak rá, megvásárolható lesz a webshopba, a tervező pedig minden eladott darab után tervezői díjat kap.

Erre az estére különleges válogatással készül a birdband csapata, a 14 legjobban sikerült mintát mutatják be.

Hogy az aktivitást még jobban növeljék, azt, aki birdband pólóban érkezik, lefotózzák és felkerül a weblapra, mint az általa viselt póló modellje!

A kiállítás megnyitójának alkalmából egyébként várható egy kis közösségi alkotás is!

A vendégkönyv/üzenőfal ugyanis egy hatalmas nagy fehér póló lesz, amire bárki írhat vagy rajzolhat.

A kiállítás letelte után pedig, ha jól sikerült az alkotás, elkészül a "közösség pólója", ami bekerül a birdband kollekcióba.

A kiállított pólókat egyébként a Bátor Tábor Alapítványban résztvevő srácok, lányok kapják meg, remélhetőleg ezzel is örömet szerezve nekik.

Az este folyamán a zenét a stylewalkeres lányok és Dentist aka Curtis biztosítja a DJ pult mögül.

2010. december 27. 20.00
Ötkert

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.