Tim Robbins-t egy fiatal bika váltotta!

Hoppá: Susan Sarandon egy 31 éves pasival boldog?

Madonna és jóval fiatalabb partnere esete semmiség ahhoz képest, hogy a 63 esztendős Susan Sarandon-t Tim Robbins-szal való szakítása óta egy harmincegy éves férfival látni.

2010.11.09 11:29ma.hu

Nem kevesen döbbentek meg pár hónappal ezelőtt, amikor kiderült: a tökéletesnek tűnő sztárpár kapcsolatának vége. Tim Robbins és Susan Sarandon, a két méltán sikeres színész búcsút intett egymásnak, kezdetben senki sem értette, miért.

Huszonhárom évet éltek együtt, két gyermekük is született - Jack Henry 21, Miles Guthrie 18 éves -, így aztán jogos a kérdés, mi indokolta a hirtelen váltást.

Noha már tavaly decemberben, az elválás első hírei után felröppent a pletyka: Susan a ludas a kapcsolat tönkremenésében, mert beleszeretett egy fiatal kollégájába.

Úgy tűnik, a vonzalom kölcsönös, a 63 éves színésznőt és a 31 éves Jonathan Bricklin-t nem zavarja a köztük levő, nem kevés korkülönbség... Állítólag 2007-ben egy asztali-tenisz bajnokságon ismerkedtek meg, Sarandon ugyanis híresen rajong a ping-pongozásért.

A románc ezek szerint lassancskán alakult, de manapság már ritka, ha nem együtt látni a párocskát. Szerelmüket a nyilvánosság előtt sem igen titkolják, hiszen jártak már együtt filmfesztiválon, de lesifotók születtek róluk egy-egy romantikus kirándulásukon is.

A National Enquirer-nek Susan egyik ismerőse elárulta, hogy a színésznő igazán boldog Jonathan mellett.

Bár korábban egy interjúban Sarandon azt mondta, őt is megviselte a Tim Robbins-tól való elválás, hiszen azt gondolta mindig, együtt öregszenek majd meg, nagyon úgy tűnik, mégis Robbins húzta a rövidebbet a szakítás után, ő ugyanis látványosan összetört...

Elítéli a botoxoltatókat az Oscar-díjas színésznő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.