Eva Amurri pucér jelenetekkel hódít

Susan Sarandon: Nem miattam vetkőzött a lányom!

Nem is olyan rég a szexi Eva Amurritól volt hangos a sajtó, aki nem más, mint a neves színésznő, Susan Sarandon - rá igencsak emlékeztető - lánya. Az ifjú hölgy meztelen jeleneteiről szárnyra kapó pletykák kiverték a mamánál a biztosítékot.

2010.02.18 10:40ma.hu

Eva Amurri a Californication című filmsorozatban lenge szerelésben, majd pedig meztelenül is látható.

A szemrevaló fiatal színésznő sztriptízrúdon pörög, majd vérforraló alsóneműben táncol, végül teljesen fedetlen mellekkel üldögél az X-aktákból is ismert David Duchovny ölében.

Egy későbbi jelenetben a kerti medencében pancsol társaival, és szintén pucéran úszkál.

Mindez nem is lenne baj, ám szárnyra kaptak olyan pletyák, melyek igencsak rosszul érintették Eva édesanyját, Susan Sarandon-t.

Az elismert színésznőről az a hír járta, hogy ő tanácsolta lányának a vetkőzést, nyomatékosan, mert úgy vélte, hogy ezzel Eva nagyobb hírnevet szerez magának.

Sarandon most kifakadt a pletykákkal kapcsolatban. Több okból is butaságnak nevezte a híresztelést.

Soha, semmire sem kényszerítette még a lányát, minden döntést rábíz. Mellesleg az életükben szinte sosem fordult elő, hogy Eva Amurri azt tette volna, amit a mama kért tőle - tette hozzá viccesen a színésznő.

Susan Sarandon azt is elmondta, nem tudta, hogy a lánya vetkőzik is a Californication-ben, csak arról értesült, hogy szerepet kapott a sorozatban.

A híres mama azt is elmondta: Evára bízza, mutogatja-e a testét a filmvásznon, végülis gyönyörű, és ha ő elégedett magával, ennek, mint az édesanyja, csak örülni tud.

Eva egyébként a színésznő Franco Amurri-val való kapcsolatából született.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.