Hónapok óta szingli a sármőr?

Képek - Második gyermeke anyját is elhagyta Colin Farrell!

Úgy tűnik, második gyermeke édesanyja mellől is lelépett a sármos színész - Colin Farrell faképnél hagyta Alicja Bachleda modellt.

Colin Farrell és Alicja Bachleda az Ondine premierjén képgaléria

2010.10.19 11:29ma.hu

Tavaly egy hónappal a baba születése után derült ki, hogy Colin Farrell valóban másodjára is apa lett.

Barátnője, a lengyel modell és színésznő, Alicja Bachleda egy évvel ezelőtt októberben szülte meg szerelmük gyümölcsét, Henry Tadeus Farrell-t. Az ír származású színész meglehetősen jól titkolja magánélete alakulását.

További képek a párról! - Alicja és Colin, itt még boldogan

A legújabb hírek szerint már hónapok óta nincs is együtt a kisfia édesanyjával - a gyermek éppen mostanság ünnepli első születésnapját. Igaz, Colin és Alicja sosem nyilatkozott a sajtónak a kapcsolatáról.

Először tavasszal álltak ki a nyilvánosság elé együtt, a Tribeca Filmfesztiválon, ahol korábban közösen forgatott filmjüket, az Ondine-t mutatták be. Azóta sem igen látni őket együtt.

Tavaly ősszel mindenesetre furcsa hír ütötte fel a fejét, nem sokkal Farrellék gyermekének születése után.

Eszerint a színész már terhessége alatt megcsalta Alicját, méghozzá Janet Jackson-nal. Sem Colin, sem Michael Jackson húga nem reagált a híresztelésekre.

Colin Farrell-nek Henry-n kívül még egy kisfia van, a 7 esztendős James, akinek az édesanyja a modell Kim Bordenave.

Colin Farrell, az örök agglegény?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.