Arquette-et és Cox-ot a lánya sem tartotta össze

Képek - "Az idegesít, amibe beleszerettem" - 11 év után válik a sztárpár!

Barátok maradnak, de útjaik elválnak - Tizenegy éves házassága végére készül pontot tenni Courteney Cox és David Arquette. A párosnak van egy közös gyermeke is.

Courteney Cox és David Arquette a régi szép időkben képgaléria

2010.10.13 06:29ma.hu

Újabb sztárpár akar elválni. Courteney Cox, a Jóbarátok sztárja és férje, David Arquette bevallotta, hogy házasságuk utóbbi évében már külön is költöztek pár hónapra. A két színész júliusban már elismerte, hogy párterápiával igyekeznek megmenteni a kapcsolatukat.

További képek a párról - Courteney és David a lányával

Úgy tűnik, nem jártak sikerrel. Rá kellett döbbenniük - és mindezt az In Style magazinnak is elmondták - hogy évek óta ugyanazokon a dolgokon veszekednek.

Be kell látni, éppen azok a dolgok válnak egy idő után idegesítővé, amelyek az elején különlegesnek tűnnek, és amibe beleszeret az ember. Ezekről szólnak a viták a kapcsolat későbbi éveiben - vallotta be Courteney Cox.

A két sztár 1995-ben, a Sikoly forgatásán ismerkedett meg, és 1999-ben kötöttek házasságot. A film következő részében ismét együtt játszanak, ez jövő évben kerül a mozikba.

Courteney és David - akiknek egy közös kislányuk van - leszögezte, hogy a történtek ellenére mindig barátok maradnak.

Courteney Cox és Johnny Depp?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.