Fel fogja borzolni a kedélyeket a sztár!

Courteney Cox Arquette: jóbarátból doki lett!

Új főnököt kapnak a Dokik a sorozat nyolcadik évadában: Courteney Cox Arquette-et. A Jóbarátok ezúttal fehér köpenyt öltő sztárja az NBC-ről az ABC hullámaira ültetett sitcom évadnyitó részében jelenik meg először új minőségében, január 6-án, mint Dr. Maddox.

Csinos és elragadó! A Jóbarátok Monicája most így néz ki! képgaléria

2008.12.02 17:00ma.hu
Courteney, a doktor néni

A People magazin értesülései szerint rajta kívül egy másik „jóbarátot” is üdvözölhetünk majd az évad során a Dokik közt: állítólag Matthew Perry is csatlakozik a sorozathoz. A sorozatötlet a Dokik készítőjének, Bill Lawrence fejéből pattant ki és "természetesen" komédiáról lenne szó, mely iránt az ABC csatorna mutat érdeklődést. 

A történet szerint a Cougar Town egy 40 körüli egyedülálló anyáról és 17 éves fiáról szólna - előbbi természetesen még mindig kívánatos, azonban mindent meg is tesz azért, hogy az maradjon. A színésznő a tervek szerint a jelenlegi főnök, Dr. Kelso helyébe fog lépni - meglátjuk, Cox karaktere mennyire fog elütni elődjétől, mert hát Kelso nem éppen az a kedves ember. 

A produkció egyik munkatársa annyit elárult, hogy az új szereplő megjelenése igencsak fel fogja borzolni a kedélyeket. Hiába tűnik nagyobb szerepnek, egyelőre úgy néz ki, Cox csak három epizód erejéig fog megjelenni a kórházi folyosókon. Ennek igen egyszerű oka van: a Dokik az Egyesült Államokban már a befejező évadját fogja kezdeni. 

A nyolcadik szezon amúgy is elég nyögvenyelősen készül, az NBC csatornáról át is tették az ABC-re. Coxnak mindenesetre jól jöhet ez a rövidke szerep is, tekintve, hogy előző sorozata, a Dirt - A hetilap nem kapott sok pozitív visszajelzést - a színésznő pedig most újra azt csinálhatja, amihez a legjobban ért, vagyis megnevettetheti a nézőket.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.