Hogy néz ki? Aaron Carter kigyúrta magát

Megdöbbentő képek - Izomagyú lett az egykori cuki gyereksztár

Emlékeznek még a Backstreet Boys-os Nick Carter szöszke kisöccsére, Aaron-ra, aki már gyerekként énekesi babérokra tört? A jóképű kissrác úgy kigyúrta magát, hogy rá sem ismerni.

Aaron Carter az utóbbi pár évben - és most képgaléria

2010.10.12 12:29ma.hu

Bátyjához, Nick Carter-hez hasonlóan népszerű énekes szeretett volna lenni Aaron Carter - a kisfiút a Backstreet Boys sikerére építve "benyomták" a zeneiparba alig tízévesen. Akkor hatalmasat robbant az albuma, tripla platina lett belőle.

Korábbi fotók a Carter-fiúról! - Így fest most Aaaron

A fiúzenekarnak sikerült később is visszatérnie, Aaron-ről azonban kevesebbet lehetett hallani a zenei világban.

A ma 22 éves fiú azért nem tűnt el a közéletből, szerepelt például a Dancing with The Stars-ban, ahol igen ügyesnek bizonyult, időről-időre felbukkant különféle műsorokban.

Most új albummal rukkolt elő, melyhez azonban ki tudja miért, teljesen más külsőt is párosított. Nem csupán frizura- vagy stílusváltáson esett át, megdöbbentően kigyúrta a testét!

Twitter-es oldalára fel is tett magáról egy új fotót, melyen félmeztelenül feszít, dagadó izmokkal. Bejegyzése szerint igen büszke a külsejére, oldalán azt sem rejtette véka alá, mennyit edz, hogy így nézzen ki.

Napi adagja 1000 felülés, 1000 húzódzkodás, ezen felül pedig 11 kilométer futás - részletezte Aaaron.

Hihetetlenül kigyúrta magát Hasselhoff fia

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.