Teljesen kikészült az egykori tinibálvány

Fotók - Dráma! Nick Carter: Nem akarok meghalni

Ki ne emlékezne a népszerű fiúcsapat szőke sztárjára, aki lányok ezreinek a szívét dobogtatta meg? - Nick Carter sajnos nem sokáig maradt talpon a nagy sikerek után: majdnem megölte magát!

Képekben a Backstreet Boys szőke sztárja, Nick Carter képgaléria

2009.02.10 10:00ma.hu

Szinte hihetetlen - A lányok kedvence, a kölyökképű Nick Carter - aki a Backstreet Boys feloszlása után a csinos szállodaörökösnő, Paris Hilton karjában is kereste a boldogságot -, tíz éve küzd alkohol- és drogproblémákkal.

Szerelem Paris Hiltonnal

Nick még nincs harminc éves, de szervezetét annyira tönkretette, hogy a halál szélén egyensúlyozik.

Kezdetben "csak" ittas vezetésért kapták el, de nem sok idő kellett hozzá, hogy egyre mélyebbre igya és lője magát...

Ma, 30 kilóval könnyebben korábbi, egyre terjedelmesebb súlyához képest, lassan próbál újra magára találni. Azok után, hogy súlyos állapotban került a kórházba.

Az orvosok megállapították, hogy a sztár az önpusztítás következményeként szívizomproblémákkal küzd. Ez végzetes is lehet, ha tehát nem hagy fel durva életmódjával, könnyen az életébe kerülhet.

Nick Carter ma már maga is látja, mennyire mélyre süllyedt.

A People magazinnak adott inetrjújában az egykori tinibálvány megtörten nyilatkozta: nem akar meghalni, és azt sem szeretné, hogy mindenki az ő gondjáról beszéljen és sajnálják.

Maga hibájából állt elő a drámai helyzet - A szőke énekes most minden erejével azon van, hogy mielőbb kiláballjon súlyos függőségéből...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.