Új botrányhős Hollywoodban?

Letartóztatták a Backstreet boy öccsét! - Képek Aaron Carterről

Teljesen padlóra került Aaron Carter édesapja - Maga a papa nyilatkozott a People magazinnak, egy nappal azután, hogy énekes fiát marihuána birtoklás miatt letartóztatták Texasban.

Aaron Carter a kezdetektől mostanáig - Képek képgaléria

2008.02.25 11:32netbulvar.hu - Fotó: teenidols4you.com

Teljesen padlóra került Aaron Carter édesapja - maga a papa, Bob Carter nyilatkozott a People magazinnak egy nappal azután, hogy énekes fiát marihuána birtoklás miatt letartóztatták Texasban.

A 20 éves sztár apja a hetilapnak elmondta: "Többen sejtették, hogy problémája van, de eddig senkinek sem hittem. Most pedig sértettnek és elárulva érzem magam." Az apa cáfolta, hogy esetleg miatta nyúlt a droghoz fia: szerinte Aaron Carter új menedzserei akarják fiával elhitetni, hogy őmiatta megy anyagilag tönkre a sztár.

Aaron Cartert, a Backstreet Boys-os Nick Carter öccsét gyorshajtáson kapták Texasban. Később azonban kiderült, hogy Carter Cadillac-jében fű is volt, így az énekest börtönbe vitték. Azt egyelőre nem tudni, hogy óvadékért szabadon engedik-e.

A Carter-családnak az elmúlt években több problémája is volt egymással. 2003-ban Aaron azzal vádolta meg anyját, hogy az ő engedélye nélkül vett le számlájáról 100 ezer dollárt (17,8 millió forint). Jane Cartert egy évvel később le is tartóztatták, mert megverte ex-férjének, Bob Carternek új barátnőjét.

2006-ban Aaron verekedett össze bátyjával Nickkel, pont azelőtt, hogy House of Carters (Carterék Háza) című valóságshow-jukat bemutatták volna az amerikai E! bulvárcsatornán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.