Jamie Oliver felelőtlen apa?

Durva képek: Jamie, ez nem egy csokor zöldség!

Mintha csak valami zöldségköteget dobott volna a karjára, úgy hurcolja Jamie Oliver az egy hetes fiát. Négygyerekes apaként már tudnia kéne, hogyan tartjuk a baba fejét!

Jamie Oliver - te jó ég, hogy tartja azt a gyereket?! képgaléria

2010.09.27 16:29ma.hu

Még a legelvakultabb rajongók is felhördültek, amikor meglátták Jamie Oliver legújabb fotóit, karján a szeptember 16-án született fiával. Buddy Bear negyedik gyermekként, de első fiúként érkezett a családba, így érthető, ha három nővére abszolút rajongással veszi körül, az viszont épp ezért érthetetlen, hogy Jamie vajon miért viselkedett teljesen felelőtlenül a hétvégén?

Fotó: celebritybabyscoop.com

A brit sztárszakács egyszerűen csak felkapta a plédbe bugyolált Buddyt, és ahogy volt, hajadonfőtt lesétált a 6 napos újszülöttel a közeli boltba. Mint négy gyerekes apa, pontosan tudnia kellene, hogy az ilyen pici babák rendkívül sérülékenyek még, immunrendszerük nincs kialakulva, ezért többszörös hibát követett el, nemcsak sapkát és meleg ruhát kellett volna ráadnia, de az ősz eleji megfázós-tüsszögős időben egyenesen tilos lett volna neki egy olyan helyre mennie a babával, mint ez a bolt.

Arról már nem is beszélve, hogy a baba feje csak úgy lóg a semmiben, pedig még a kezdő szülők is tudják, hogy erre nagyon oda kell figyelni: a kisfiú fejét alá kellett volna támasztania a szakácsnak a kezével - pont úgy, ahogy néhány nappal korábban a kórház előtt a fiúcska nővére tette.

Kicsit lazán kezeli ezt a gyerek-dolgot a kispapa...

Jamie Oliver szextilalma

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.