Hamburger, hot dog, sültkrumpli?

Rajonganak Jamie Oliverért az amerikaiak

Jamie Oliver brit szakács korábban nem tudta megszerettetni magát az amerikaiakkal, most azonban már az ő műsorára kíváncsiak a leginkább a tengerentúli tévénézők.

2010.04.21 13:35MTI

A Food Revolution című programban a világhírű séf az Egyesült Államok legegészségtelenebb városának, a Nyugat-Virginia állambeli Huntington lakóinak étrendjét igyekszik megreformálni.

A műsor az ABC csatornán fut péntek esténként, és a legnézettebb adássá tornászta fel magát - számolt be internetes kiadásában a The Daily Telegraph című brit lap (www.telegraph.co.uk).

Az étrendváltoztató küldetés a nézők mellett a kritikusokat is meggyőzte, a Los Angeles Times például szerethetősége miatt méltatta a 34 éves szakácsot. "Ő lehet a reality műfaj legvonzóbb csillaga, egyaránt magabiztos az emberekkel és a kamerával is" - fogalmazott a lap.

A The New York Times szerint Olivernek sikerült igazi szórakoztató műsort csinálnia. Az amerikai siker azonban nem jött könnyen a séf számára, aki műsorának egy pontján könnyekben tört ki, amiért a huntingtoniak figyelmen kívül hagyták az egészséges étkezésről szóló üzenetét.

Végül amerikai hírességek siettek segítségére, akik aláírták a brit gasztronómus felhívását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.