Éjjel megszületett a sztárszakács gyermeke

Bájos képek - "Srácok, kisfiú!!!" Jamie Oliver újra apuka lett!

Három lány után szerda éjjel megszületett Jamie Oliver első kisfia. A sztárséf Twitter-oldalán jelentette be a baba világra jöttét.

Itt még öten: Jamie Oliver, felesége és tündéri lányai! képgaléria

2010.09.16 17:13MTI - Fotó: Getty - Mirror

Mint a mikroblogon Jamie Oliver csivitelte: Buddy Olivernek fogják nevezni, bár hozzátette, hogy a kisfiú "teljes nevéről az édesanyja dönt majd" - olvasható a The Daily Telegraph brit napilap honlapján (telegraph.co.uk.).

Jools, a lányok és Jamie - Fotó: zimbio.com

A brit sztárszakácsnak és feleségének, Jools-nak három lánya van: Poppy Honey nyolc-, Daisy Boo hét-, Petal pedig egyéves.

Oliver korábban megjegyezte, hogy nagyon szeretne fiút, mivel a házban túltengnek a nők, de persze nem bánja, bármi lesz is a gyermek neme, csak egészséges legyen.

"Kisfiú, srácok!!!! Meg vagyok rendülve, mind nagyon örülünk, az anyuka csodálatos volt, mindketten jól vannak és boldogok. Négy gyerek!! Na?" - üzente követőinek Oliver mikroblogon.

Jamie Oliver: Mit egyen a gyerek az iskolában?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.