Hazai ízekkel ismertették meg a sztárszakácsot!

Jamie Oliver igazi magyaros ajándékot kapott

Meglepő ajándékkal kedveskedtek a brit mesterszakácsnak, Jamie Oliver-nek magyarországi partnerei - Úgy gondolták, itt az ideje, hogy kis hazánk ízeivel és hagyományaival is megismerkedjen.

2008.12.29 19:30ma.hu

Meglepő ajándékkal kedveskedtek a brit mesterszakácsnak, Jamie Oliver-nek magyarországi partnerei.

Miután hazánkban is elkezdett hódítani receptjein túl tartósítószermentes termékeivel - például pastákkal, vagy a különleges Himalája sóval - a hazai partnerek úgy gondolták, itt az ideje, hogy a szakács kis hazánk ízeivel és hagyományaival is megismerkedjen.

Erdélyi Barbara, a Jamie Oliver termékek hazai forgalmazója nem tétlenkedett egy hagyományos eredeti magyar bográccsal lepte meg a minap Jamie-t.

A mesterszakács nagyon örült az ajándéknak és mint kiderült, már másnap el is kezdett benne főzni. A tervek szerint a sztárszakács jövőre hazánkba is ellátogat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.