Apró varázslat csupán a színekkel

Autumn Paisley - melegséget árasztó kollekció a hideg őszi napokra

Az ősz beköszöntével hidegebbre fordul az idő, és lassan visszahúzódunk az otthon nyugalmába, ahol a megfelelő színek kiválasztásával sokkal kellemesebbé tehetjük a hűvös hónapok mindennapjait.

2010.09.21 12:31bellacafe.hu

Apró varázslat csupán a színekkel, de a KA International őszi szövetkollekciója melegséget varázsolhat körénk. A KA International legújabb szövetkollekciója az Autumn Paisley, mely barátságos melegséggel tölti meg a környezetünket, ami a hideg idő beköszöntével otthonunkban való begubózásra csábít.

Ez egy klasszikus és elegáns kollekció tradicionális motívumokkal és színekkel.

Tökéletes ahhoz, hogy olyan teret teremtsünk magunk körül, mely kerüli a fényűző pompát. A kollekció megalkotóit az ősz színei inspirálták. A zöld, piros és kőszürke árnyalatai a leghangsúlyosabbak.

A kollekció középpontjában a kasmír anyag áll, és egy rendkívül elegáns, keleties hatást keltő motívum a főszereplője.

Bár ezt az anyagot eredetileg függönynek tervezték, jó ellenálló képessége és minősége miatt kárpitanyagként is kiválóan megállja a helyét. Pozitív tulajdonsága többek között, hogy könnyen mosható.

Carrey - Zsenília hatású jacquard kárpit.

Ezt a designt a hagyományos kasmír motívumok ihlették. A kifordítható anyag zöld és piros színekben is kapható, mely így számtalan dekorációs lehetőséget rejt magában.

Boteh - Ez az eredeti csíkozás könnyedséget hoz a kollekcióba.

Bármilyen fajta kárpitozott bútorral tökéletes párost alkothat. Mankolam - Jacquard struktúrájú kárpitos anyag. Ez a design jól kombinálható az előzőekben bemutatott két fő mintával.

Ez egy világos, kifordítható anyagtípus, ami lehetővé teszi, hogy kárpitozáshoz is jól használható. Ezeken felül még több különböző anyaggal találkozhatunk a kollekcióban.

A Panyab egy szintén kimosható, sokoldalú, semleges színű, a Mumbai pedig jacquard struktúrával bíró, megtévesztő mintázatú anyag, mely két fajta kombinációban is kapható, a klasszikus egyszínű zöldben, vagy a pirossal kevert merészebb árnyalatban.

Szintén tökéletesen kombinálható a kollekció többi darabjával. A Haryana egy kimosható dívány anyag, mely nagyon sokoldalú, többek között kárpitként is használható.

A piros varrású speciális design kontrasztot mutat a semleges színű háttérrel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.