Feltűnően kerekedik Thurman pocakja

Uma Thurman újra terhes?

Olaszországi nyaralásán bikiniben fürdőzött Uma Thurman, így viszont semmi nem takarta a kerekedő pocakját. Vajon terhes, vagy csak felcsúszott pár kiló?

2010.08.30 19:29ma.hu

Előző házasságából Ethan Hawke-tól már van két gyermeke, de nem kizárt, hogy a harmadikat várja Uma Thurman. Olaszországi nyaralásán, melyen kedvesével, Arpad Bussonnal vett részt, leleplező fotók készültek, amikor bikinit húzva csobbant a hajóról a tengerbe.

A fotók mindenképp árulkodóak, csak azt nem lehet még tudni, hogy miről: egy újabb úton lévő babáról, vagy arról, hogy Thurman kisasszony egy kicsit elengedte magát a nyaralás alatt? Az biztos, hogy már korábban is voltak ilyen „gyanús” kigömbölyödései, így aztán a mostani képeknél sem lehetünk semmiben sem biztosak.

A 40 éves színésznőt korábban el is jegyezte barátja, ám azt felbontották, majd nemrégiben újra összejöttek, ráadásul állítólag a gyermekvállalás kérdése is többször szóba került köztük.

A hírek szerint Thurman sosem nézett ki ilyen jól, mint mostanában, boldog és egészséges, de hogy ezt egy esetleges terhesség teszi, vagy csak a szerelemtől szépült-e meg...?

A hivatalos sajtószóvivő egyelőre nem kommentálta a felröppenő találgatásokat, de ha igazak a feltételezések, akkor a párnak összesen már öt gyermeke lesz: Busson előző házasságából Elle Macpherson modellel szintén két gyermekkel büszkélkedhet.

Uma Thurman nagyot bukott

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.